Op 17 januari 2018 organiseert Stichting IVERA in samenwerking met CVN, IVER en LVMB een interactief Kenniscafé: ‘De toekomst van de iVRI.’.

Het zal niemand ontgaan zijn: de verkeerswereld verandert in een rap tempo. Er is hard gewerkt aan de intelligente kruispunten en de intelligente verkeersregelinstallaties, de zogenaamde iVRI’s. De eerste iVRI’s zijn inmiddels ontwikkeld en worden op straat geplaatst. Door de komst van de iVRI komen vele nieuwe ontwikkelingen op ons af.

Daarover gaan we graag met u in gesprek tijdens het Kenniscafé ‘De toekomst van de iVRI’, om antwoorden te vinden op de vragen die er spelen rondom de iVRI.

Datum: woensdag 17 januari 2018
Tijd: 12.30 tot 17.00 uur, incl. een broodjeslunch en een netwerkborrel
Locatie: omgeving Utrecht

Reserveer deze datum alvast in uw agenda! Deelname aan het Kenniscafé is gratis. Binnenkort ontvangt u een uitnodiging met meer informatie en een link om u aan te melden.

Heeft u collega’s die geïnteresseerd zijn, deel deze save the date dan gerust. Het Kenniscafé staat open voor alle wegbeheerders, verkeerskundigen en andere mensen die belangstelling hebben voor het intelligente kruispunt.